مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

۱۵ هزار مسکن مهر پردیس تا پایان سال تکمیل می‌شود

۱۵ هزار مسکن مهر پردیس تا پایان سال تکمیل می‌شود مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس از تکمیل ۱۵ هزار واحد مسکن مهر در این شهر تا پایان سال خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۲۱ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 11
کد خبر: ۳۳۳۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی هدایت، با اشاره به این‌که در حال پیگیری تعهداتمان در بخش مسکن مهر هستیم، گفت: ۱۰ هزار واحد مسکونی این طرح تکمیل‌شده و بدون افتتاح در حال تحویل به متقاضیان است. پیش‌بینی ما این است که بتوانیم ۱۵ هزار واحد مسکن مهر را تا آخر سال تکمیل کنیم؛ تعهد ما برای سال جاری، رساندن واحدهای افتتاح‌شده به ۶۰ هزار عدد است و پیش‌بینی می‌کنیم بتوانیم این کار را به سرانجام برسانیم.

 

وی افزود: در حال پیگیری یک وام هزار میلیارد تومانی از محل تبصره هشت قانون بودجه هستیم و اگر بانک مسکن در پرداخت این وام تسریع کند تمام مشکلات پردیس حل می‌شود و می‌توانیم تا شهریورماه سال آینده مانده واحدهای این طرح که در حدود ۲۲ هزار واحد است را نیز تکمیل کنیم.

 

وی پروژه‌های عارضه دار مسکن مهر پردیس را ۲۲ هزار واحد اعلام و عنوان کرد: با توجه به اینکه این پروژه‌ها تعیین تکلیف شده اند و تلاش می‌کنیم که این واحدها را که اغلب از میزان پیشرفت کمتری نسبت به سایر پروژه‌ها برخوردارند تا پایان سال تکمیل کنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: از مجموع ۱۰ هزار واحد آماده‌شده این طرح، حدود چهار هزار واحد در فاز ۱۱ و مابقی نیز در فازهای ۸، ۵ و ۹ است که در حال تحویل این واحدها به مالکان هستیم.

 

هدایت همچنین گفت: هم‌اکنون در حال اخذ مجوزهای لازم برای تصفیه‌خانه شماره دو فاضلاب پردیس از سازمان محیط‌زیست هستیم که این کار نیز در مراحل نهایی قرار دارد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار